Tävlingsvillkor

Välkommen till Söderhamns Kust & Skärgårdsförening

”BÄSTA SKÄRGÅRDSBILDEN 2017”

Söderhamns Kust- & Skärgårdsförening inbjuder till Fototävling!

Enkla regler (som du, i och med deltagande, accepterat):

• Antal bilder/fotograf: max 3 digitala bilder, som du själv tagit, med motiv från Söderhamns skärgård sommaren 2017.

• Bildstorlek: liggande bilder, bildfil JPG min. ca 1,5 Mb, 300 dpi. (Bilderna skall gå att skriva ut i minst A4-format)

• Bildmärkning: Ange tid och plats samt fotografens namn och adress.

• Sista datum att skicka bilder: 2017-08-31

• Inskickade bilder får fritt användas av Söderhamns Kust & Skärgårdsförening på sociala medier, tidningen Bränningen och i övrig marknadsföring.

• Övrigt: Bilderna kommer att presenteras på Skärgårdsföreningens hemsida.

• Under Advent 2017 kommer dessutom de bästa bilderna (uttagna av en jury) att skrivas ut och visas på Fiskaremuseet på Öster i Söderhamn.

• En omröstning bland allmänheten kommer att rösta fram de tre bästa bilderna, som prisbelönas med:

• 1:a pris 500:-

• Två tröstpriser bestående av inramad båt-tavla.

• Tre presentkort på medlemskap i föreningen.

2017 års preliminära aktiviteter

Adventskaffet blir som vanligt 1:a advent, den 3 dec. Det ryktas om att "Skyltsöndagen" skall ske den 26 nov, men vi håller på traditionerna.

Välkomna

Skärgårdsbryggan som finns i en ruta här nedanför, är SRF:s nyhetssite. Klicka på Rubriken Skärgårdsbryggan eller besök www.skargardsbryggan.com för att läsa akuella nyheter från Sveriges skärgårdar.