Välkommen till Söderhamns Kust & Skärgårdsförening

”BÄSTA SKÄRGÅRDSBILDEN 2017”

TÄVLINGSRESULTAT

Klicka på bilderna för större bild

Det blev två vinnarbilder (med samma) poäng, dessa vinnar delar på första priset.Kr 500:- (2x250:-)

De två "Tröstpriserna" (inramad båttavla) går båda till samma tävlingsdeltagare, Ann-Christine Engman, då de två bilderna fick samma poäng (näst högst).

De två extra "Tröstpriserna" går till Björn Birkehammar och Emelie Forsberg Fryklund , dessa bilder fick också samma poäng. Priset är ett års gratis medlemskap i Söderhamns Kust & Skärgårdsförening.

Alla övriga bilder finns i bildspelet nedan.

2017 års preliminära aktiviteter

Adventskaffet blir som vanligt 1:a advent, den 3 dec. Det ryktas om att "Skyltsöndagen" skall ske den 26 nov, men vi håller på traditionerna.

Välkomna

Skärgårdsbryggan som finns i en ruta här nedanför, är SRF:s nyhetssite. Klicka på Rubriken Skärgårdsbryggan eller besök www.skargardsbryggan.com för att läsa akuella nyheter från Sveriges skärgårdar.