Galleri/Dibis

Välkommen till Söderhamns Kust & Skärgårdsförening

Vårt Skärgårdsgalleri

Här lägger vi in bilder från vår skärgård och aktiviteter. Klicka på länkarna här nedan.

Har du bilder som du vill dela med dig. Skicka dem till denna adress och märk mailet Skärgårdsgalleriet och vart bilderna är tagna.

Galleriadress: lennart.andersson@soderhamn.com

DiBiS

DiBiS (Digital Bild i Söderhamn) är en ideell förening som bildades 2003 och vars huvudsakliga uppgift förutom att digitalisera denna kulturskatt är att organisera och genomföra identifierings-. och registreringsarbetet kring bildsamlingarna. Arbetet sker på olika sätt beroende av hur samlingarna idag är organiserade men en allt större del sköts av studiecirklar knutna till enskilda arkiv eller samlingar. Över 150 personer är idag på olika sätt knutna till denna verksamhet och antalet intresserade stiger stadigt.

Klicka på bilden för att komma till DiBiS.

2017 års preliminära aktiviteter

Skit i Skärgården eller Skiter du i skärgården.

Onsdag 11 oktober kl 1900

SMS-lokalen Arend Stykes väg 7

Välkomna

Skärgårdsbryggan som finns i en ruta här nedanför, är SRF:s nyhetssite. Klicka på Rubriken Skärgårdsbryggan eller besök www.skargardsbryggan.com för att läsa akuella nyheter från Sveriges skärgårdar.